Sådan vælger du dit mobilabonnement

Uanset hvad grunden til at du overvejer at skifte dit mobilabonnement, så er der flere forskellige ting du bør tage med i overvejelserne inden du går ud og binder dig til et længerevarende abonnement. Vi forsøger i denne artikel at komme ind over de væsentligste.

Grund 1: du vil gerne have en ny mobiltelefon

Mange vælger at stifte et nyt mobilabonnement når de synes at mobiltelefonen også trænger til en udskifntning. Ved at gøre det på denne måde, kan man nemlig oftest få en afdragsordning, hvor man kun betaler en del af t elefonen hver måned, endda uden renter (på papiret i hvert fald). Det er for langt de fleste også en okay måde at gøre det på, hvis man kan leve med at man i bindingsperioden typisk betaler en del ekstra for et mobilabonnement man slet ikke udnytter til fulde. Her kan man nærmest sige at man betaler en form for renter, da man typisk sagtens kunne nøjes med et abonnement i en lavere prisklasse. Hos mabonnementer.dk kan du sammenligne mobilabonnementer, så du ikke skal lave for meget research selv. Tænk over om prisen på den telefon du køber egentlig ikke bliver ret dyr, hvis du ikke får skiftet mobilabonnementet ned til en billigere version.

Grund 2: du synes dit nuværende mobilabonnement er for dyrt

Først og fremmest; godt for dig at du er opmærksom på hvad du betaler for! En stor andel af danskere tænker nemlig slet ikke over hvad deres penge går til, når det kommer til de gængse abonnementer som fx mobilabonnementer. Det første du skal gøre er at tage kontakt til dit nuværende selskab og sige at du synes det er for dyrt og høre dem om der er noget de kan gøre ved prisen, da du har set at et andet selskab kan gøre det billigere med samme vilkår. Typisk vil du få at vide at det kan de sagtens og så er den skid jo slået. Men hvis ikke, så bør du undersøge markedet grundigt inden du skifter mobilabonnementet ud med et andet. Brug for fx en sammenligningsside som mabonnementer.dk, hvor de har sammenlignet de største udbyderes priser og vilkår.