Gør det nemmere at arbejde hjemme med hurtigere internet

På grund af C….-19 er mange begyndt at finde alternativer til at dukke op på arbejdet. Det har betydet for mange, at deres kontor er flyttet hjem til dem selv. Hvis du er en af dem, som arbejder online, så kender du til den frustration, der kommer med dårligt internet. Her kan du læse mere om, hvordan du gør det nemmere at arbejde hjemmefra.

Overvej at skifte til bredbånd

Hvis du gerne vil have stabilt internet derhjemme, så er fibernet et af det bedste løsninger på markedet. Mange kan opleve at deres internet kan blive ustabilt i løbet af dagen, hvilket især kan være frustrerende, hvis man er til møde online. Derudover vil svagt internet også betyde langsomt internet. Med normalt bredbånd vil din internethastighed kunne ramme ca. 40 Mbit/s til download og 10 Mbit/s til upload. Det er ikke langsomt, men du kan sagtens få hurtigere net gennem fibernet. Hvis du vælger at skifte til fibernet, vil du kunne forvente en hastighed op til 1000 Mbit/s, hvilket er væsentligt hurtigere end ved almindelig bredbånd. Du kan finde en oversigt over forskellige bredbåndsløsninger og deres hastigheder her.

Bredbånd er især godt til familier

Vi bruger stort set internettet hele tiden. Dine børn bruger det mere og mere i forbindelse med deres skole, men når de har fri, bruger de nettet til at streame serier og spille spil. Du har måske oplevet, at det kan være svært at jeres internet at følge med, når I alle er logget på samtidig. Det kan være til stor irritation, når børnene prøver at slappe af til en film, imens du prøver at arbejde. Fibernets kapacitet er så stor, at der stort set ikke er nogen begrænsninger på, hvor mange I kan være logget på samtidig, hvilket er en af de største fordele ved netop denne type bredbånd.