Fede computersleeves til 13″ skærme

Mange har en bærbar computer, som transporteres rundt omkring på ferier, i toget, på arbejde og andet. Der ligger formentlig mange personlige og vigtige ting på dette apparat, hvorfor det er utroligt vigtigt at passe godt på den. Et bærbart sleeve er den bedste måde, hvorpå man kan passe på sin computer, når man ikke bruger den. Et computer sleeve er på mange områder og for mange mennesker, lige så vigtigt og personligt, som den computer, den skal beskytte. Det er meget skadeligt for computeren, hvis den ligger i en taske mellem bøger, dokumenter, kuglepenne og andre ting, uden at den er opbevaret i et separat rum eller et sleeve. Selvom computeren ligger i tasken, er den altså utroligt udsat for ridser og slag fra de andre ting. Derudover vil et sleeve også sikre computeren mod de bump, der måtte komme.

Fordelen ved at være indehaver af en 13” computer, og dermed også et 13” sleeve er, at det ikke fylder meget mere end en skolebog eller mappe, og derfor kan opbevares perfekt til næsten alle computertasker, skoletasker og skuldertasker. Man kan naturligvis også bruge sleevet under armen, når man er på farten, som et accessoire til sin personlige stil.

 

Sleeves i forskellige materialer til enhver smag

Man kan få disse i et væld af forskellige farver, materialer og design, som gør, at kun fantasien sætter grænser, når man skal købe en ny beskyttelse til computeren. Man kan eksempelvis få et computer læder sleeve til en 13”, hvilket er noget af det absolut mest eftertragtede og stilrene, man kan komme i nærheden af. Derfor vil disse typisk også være i den højere ende af prisskalaen, end eksempelvis et neopren sleeve, som noget er det mest almindelige sleeve materiale blandt computerejere. Dette materiale er vandafvisende, elastisk og fleksibelt, hvorfor det fylder meget lidt samtidig med, at det beskytter godt mod bump og ridser, som computeren ellers ville være udsat for i hverdagen.

 

Det er også blevet utrolig populært at have et sleeve i enten uld eller filt. Dette på grund af den høje kvalitet, beskyttelse og et væld af smarte designs. Dette sleeve har også høj fleksibilitet, funktionalitet og mange falder for de flotte grå nuancer.

 

Se det store udvalg online

Hvis man er på udkig efter et sleeve til Macbook eller almindelig computere, er der et udvalgt sortiment af laptop sleeves til 13”, for netop at sikre, at flest mulige Windows og Macbooks kan passe i de forskellige sleeves. Der er altså 100 procent garanti for, at man ikke finder et computer sleeves på denne side, som er for lille til en bærbar 13” skærm. Man skal dog være opmærksom på, at hvis den bærbare computer er ekstremt tyk, så kan det være et problem. På https://www.evermart.dk/computer-sleeve-13-tommer elsker man, når kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Man er klar over, at det er sjældent, at alle vil have det hele samme sleeve eller er enige om, hvilket materiale, der sikrer det bedste sleeves. Derfor er der naturligvis en række forskellige materialevalg for de forskellige sleeves.